Skip to content

Amsterdam Chiropractor :: Chiropractie Drewry

Welcome to Chiropractie Drewry in Amsterdam

J.G. Drewry

Amsterdam Doctor of Chiropractic, J.G. Drewry

Chiropractie Drewry is gestart door chiropractor J.G. Drewry, gespecialiseerd in het behandelen van pijnlijke klachten afkomstig van/in het ‘musculoskeletal system': Rug, nek, schouders, heupen, knieën, ellebogen en het hoofd.

Indien u vragen heeft, kijkt u dan eens onder FAQ. Hier zijn een aantal meest gestelde vragen te vinden over chiropractie in Amsterdam.

Hoe kan chiropractie u helpen?

Als u een probleem heeft dat niet lijkt opgelost te kunnen worden (door andere zorgverleners), bent u welkom voor een consult om uw klachten te bekijken en/of bespreken. Veel cliënten hebben allerlei methodes geprobeerd voordat ze chiropractie ontdekken.

Geen verwijzing nodig

Een groot aantal mensen wordt doorverwezen door huisartsen, of doktoren van neerbij gelegen ziekenhuizen. Maar ook zonder verwijzing kunt u terecht voor een consult of behandeling.

Bezoek het professioneel team van Chiropractie Drewry

Visit our expert team at Chiropractie Drewry

Visit our expert team at Chiropractie Drewry

Op de locatie Amstelboulevard werkt J.G. Drewry samen met een team van professionele fysiotherapeuten en Drs. Indra Tjahja, MD, Neurochirurg. Cliënten met een deelnemende verzekering kunnen ook direct een afspraak maken met de Neurochirurg, zonder verwijzing van de huisarts.

Op de locatie Hygieastraat (vlakbij het Olympisch Stadion) komen veel cliënten doorverwezen via de huisartsen Mary van der Steur en Jeroen van Berckel-Smit. Door ook op deze locatie te behandelen, is chiropractie Drewry voor een grotere groep Amsterdammers makkelijk bereikbaar.

Veilige, zorgzame Chiropractie met resultaat!

Zorg bij Chiropractie Drewry is veilig, zorgzaam en het werkt. Huisartsen en neurologen in Amsterdam zijn het hier volledig mee eens. Als u opzoek bent naar een huisarts geïnteresseerd of geleerd in Chiropractie, kunt u contact opnemen met Chiropractie Drewry voor meer informatie.